fbpx

RESULTATET?

Såhär tycker
våra kunder.

Utomhusliv.

“Vi på Utomhusliv.se har testat flera leverantörer för vår digitala annonsering på Google innan vi landade hos Digipartner. Digipartner levererar en ROI för digital annonsering på flera hundra procent samtidigt som konverteringsgraden på vår e-handel har ökat markant. Dessa faktorer har tillsammans resulterat i både högre omsättning men även en högre vinstmarginal på våra produkter och har gett oss helt andra förutsättningar att fortsätta växa. Vi är väldigt nöjda med Digipartner som leverantör och kan starkt rekommendera att jobba tillsammans med dem!”

Niklas Bjuhr

VD, Utomhusliv & Stjärna fyrkant

Vad har vi hjälpt Utomhusliv med?

HärjedalsKök.

”Digipartner har tillsammans med sin partner Jo Kommunikation verkligen levererat hög kompetens och riktigt vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får tillbaka för våra investerade reklampengar.”

Mattias Forsman

Marknadschef HärjedalsKök

Vad har vi hjälpt HärjedalsKök med?

Musikanten.

“Sedan vi började arbeta med Digipartner har vi sett en kraftig ökning i vår digitala försäljning, vi får tillbaka våra investerade reklampengar flera gånger om. Digipartner tar ofta eget initiativ och har många bra idéer för hur annonseringen ständigt kan förbättras. Vi får löpande ta del av tydliga rapporter där vi kan följa utvecklingen, detta uppskattar vi verkligen!”

Stefan Hörnemalm

Musikanten

Vad har vi hjälpt Musikanten med?

Simpson Europe.

”Digipartner har snabbt och effektivt levererat en väl genomtänkt e-handelsplattform. Vi har nu på kort tid mer än fördubblat antalet affärstransaktioner på vår e-handelsplats. De har byggt ett gränssnitt mot konsument och återförsäljare samt integrerat vårt affärssystem mot såväl nationella som internationella kunder. De har dessutom med egna metoder jobbat mycket framgångsrikt med riktad marknadsföring av våra produkter.”

Jan Phersson

Simpson Europe

Vad har vi hjälpt Simpson med?

Ärlebo företagsstäd.

”Utan att höja vår marknadsföringsbudget har Digipartner, på kort tid, hjälpt oss få in fyra gånger fler offertförfrågningar. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera dem!”

Tobias Ärlebo

VD, Ärlebo Företagsstäd AB

Vad har vi hjälpt Ärlebo Företagsstäd med?

Maila oss!