fbpx

ETT VASST TEAM

I digital
framkant.

Digipartner är en digitalbyrå med högsta fokus på konvertering och avkastning på dina reklampengar (ROI). Vår prioritet nummer ett är att du ska få tillbaka mer pengar än det du investerar i marknadsföring hos oss, svårare än så är det inte. Vi redovisar affärer, och det är just det som skiljer oss från andra byråer i branschen.

Vi ökar din försäljning.

 

Idag sitter Digipartner högst upp i huset på Västra Norrlandsgatan 29 i Umeå. På samma våningsplan finns systerbolaget Jo Kommunikation, vilket innebär stora synergieffekter och korta ledtider i gemensamma projekt. Tillsammans utgör vi ett sammansvetsat team som har kompetens inom allt från e-handel, webb, fotografering, 3D-modellering, sociala medier, grafisk design, programmering – och såklart marknadsföring.

Vår prio är att du ska få tillbaka mer pengar än det du investerar hos oss, svårare än så är det inte.

Våra tjänster.

Google Ads med AI.

Annonsering med Google Ads gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter ert erbjudande. Med vår AI ökar resultatet ännu mer och det bästa av allt är att du betalar endast när de klickar på dina annonser. Vi jobbar stenhårt för att du alltid ska få mer pengar tillbaka än det du investerar i Google-annonseringen.

 

Webbanalys.

Hur många affärer ger din hemsida? Vi hjälper dig ta reda på hur du skapar affärer digitalt. Vi redovisar tryggt och tydligt vilken skillnad våra tjänster kan göra, och den skillnaden är stor, det lovar vi!

Webbanalys.

En väl utförd webbanalys kan vara den bästa investering du gör! Det spelar ingen roll hur mycket pengar du lägger på marknadsföring om dina webbesökare inte gör det du önskar. Vi har sett många företag slänga bort upp mot 70% av sina annonspengar just för att 70% av webbesökarna lämnar startsidan direkt utan att klicka vidare eller handla något.

 

Maila oss!