fbpx

Sociala medier annonsering.

Datadriven annonsering på sociala medier är väldigt kostnadseffektivt. Vi jobbar idag med alla tänkbara sociala medier, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, m.m. Fördelen med alla sociala medier är att det finns mycket data på era nya potentiella kunder, så vi kan rikta era annonser direkt till dessa målgrupper ni vill nå. Och därefter optimera efter önskat mål.

Annonseringen på Facebook och övriga sociala medier kan göras på olika sätt. Man kan till exempel skapa en efterfråga på era produkter eller tjänster. Man kan annonsera för att öka varumärkeskännedom. Och det bästa av allt, man kan använda sociala medier som retargeting, d.v.s. att vi endast visar era annonser för kunder som redan har googlat på era produkter eller tjänster och varit på er webb. Just det sista har vi sett ge den största avkastningen i många fall.

Detta får du när vi sköter dina annonser på sociala medier:

  • Ökad varumärkeskännedom.
  • Full fokus på avkastning på dina annonspengar.
  • Koppling till vår AI Robot för bättre optimering och ökad försäljning.
  • A/B testning av olika annonser för ökad försäljning.
  • Löpande optimeringsförslag på er webb eller kassa för ökad försäljning.
  • Full transparens med vårt fasta månadsarvode.
  • Full insikt i det jobbet vi gör samt månadsrapporter.
  • Endast en månads uppsägningstid efter provperioden.
  • Vi kan inte säga det en gång för lite: Avkastning på dina reklampengar, du ska alltid gå plus!

RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Niklas Bjuhr
VD, Utomhusliv & Stjärna fyrkant

“Vi på Utomhusliv.se har testat flera leverantörer för vår digitala annonsering på Google innan vi landade hos Digipartner. Digipartner levererar en ROI för digital annonsering på flera hundra procent samtidigt som konverteringsgraden på vår e-handel har ökat markant. Dessa faktorer har tillsammans resulterat i både högre omsättning men även en högre vinstmarginal på våra produkter och har gett oss helt andra förutsättningar att fortsätta växa. Vi är väldigt nöjda med Digipartner som leverantör och kan starkt rekommendera att jobba tillsammans med dem!”

Fler tjänster.

Google
Shopping.

Annonsering med Google Shopping gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter era produkter. Precis som på bilden här kan du visa era produkter med bild och pris. En bra grej är att du betalar endast när någon klickar på dina annonser. Vi jobbar aktivt för att ni alltid ska få mer pengar tillbaka än det ni lägger på Google Shopping.

Webbanalys.

En väl utförd webbanalys kan vara den bästa investering du gör! Det spelar ingen roll hur mycket pengar du lägger på marknadsföring om dina webbesökare inte gör det du önskar. Vi har sett många företag slänga bort upp mot 70% av sina annonspengar just för att 70% av webbesökarna lämnar startsidan direkt utan att klicka vidare eller handla något.

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Maila oss!