fbpx

VI ÄR EXPERTER INOM

Webbanalys.

Gör en webbanalys och få koll på hur din hemsida presterar idag och vad som kan förbättras för att den både ska synas och konvertera bättre. Vi djupdyker i siffrorna som andra undviker.

Få ut mer av

din hemsida

En bra hemsida ska inte bara se snygg ut den ska även vara funktionell, mobilanpassad, snabb och vill man dessutom synas på Google (vilket man vill!) måste man följa all SEO regler som finns och ständigt uppdateras. Genom en webbanalys kan vi ta reda på vilka delar av er hemsida som behöver jobbas mer på för att få ut mer av er befintliga hemsida.

Genom att göra en Webbanalys tar vi fram konkreta punkter med lösningsförslag som gör att eran hemsida både syns och konverterar bättre med dina affärsmål som utgångspunkt.

Vi analyserar och testar varje år 1000-tals hemsidor och vet vad som fungerar samt vilka saker man ska undvika. Boka ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa din hemsida att sälja mer.

RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Tobias Ärlebo
VD, Ärlebo Företagsstäd AB

”Utan att höja vår marknadsföringsbudget har Digipartner, på kort tid, hjälpt oss få in fyra gånger fler offertförfrågningar. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera dem!”

Fler tjänster.

Digital
annonsering.

Vi jobbar med Sveriges snabbast växande annonsmarknad. Med rätt insikter redovisar vi vilka affärer du får. Vårt fokus är maximal avkastning på dina investerade annonseringspengar.

A/B testning.

Din hemsida tappar besökare och förlorar kunder varje dag. Ofta helt i onödan. Genom A/B-testning kan vi hjälpa din hemsidan att konvertera mer på redan befintlig trafik.

Maila oss!