fbpx

Webbanalys.

En väl utförd webbanalys kan vara den bästa investering du gör! Det spelar ingen roll hur mycket pengar du lägger på marknadsföring om dina webbesökare inte gör det du önskar. Vi har sett många företag slänga bort upp mot 70% av sina annonspengar just för att 70% av webbesökarna lämnar startsidan direkt utan att klicka vidare eller handla något.

När vi gör en Webbanalys tar vi fram konkreta punkter med lösningsförslag som gör att er webb konverterar bättre efter dina affärsmål som utgångspunkt. En bra hemsida ska inte bara se snygg ut, den ska även vara funktionell, mobilanpassad, snabb och framför allt följa alla SEO regler som finns idag. Vårt mål är alltid att din webb ska ge dig större avsaktning på dina annonseringspengar.

Detta får du från vår webbanalys:

  • Ett PDF dokument med konkreta och databaserade förslag för att förbättra din webb.
  • Ett leveransmöte där vi går igenom allt vi hittat och möjligheterna som finns framåt.
  • Garanterad högre konvertering på er webb om ni följer alla våra förslag.
  • Garanterad högre avkastning på era reklampengar om ni följer alla våra förslag.
  • En mycket framgångsrik marknadsföring framåt.

RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Mattias - HärjedalsKök

Mattias Forsman
Marknadschef HärjedalsKök

”Digipartner har tillsammans med sin partner Jo Kommunikation verkligen levererat hög kompetens och riktigt vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får tillbaka för våra investerade reklampengar.”

Fler tjänster.

Google Ads med AI.

Annonsering med Google Ads gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter ert erbjudande. Med vår AI ökar resultatet ännu mer och det bästa av allt är att du betalar endast när de klickar på dina annonser. Vi jobbar stenhårt för att du alltid ska få mer pengar tillbaka än det du investerar i Google-annonseringen.

 

A/B testning.

Din hemsida tappar besökare och förlorar kunder varje dag. Ofta helt i onödan. Genom A/B-testning kan vi hjälpa din hemsidan att konvertera mer på redan befintlig trafik.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Maila oss!