Digipartner

Redan från start hade vi stora kompetenser i företaget och vi är unika inom vårt segment i Västerbotten.

Om Digipartner

Digipartner är en digitalbyrå med högsta fokus på konvertering och avkastning på dina investerade reklampengar (ROI). Vår prioritet nummer ett är att du ska få tillbaka mer pengar än det du investerar i marknadsföring hos oss, svårare än så är det inte.

Vi redovisar affärer, och det är just det som skiljer oss från andra byråer i branschen.

Digipartner grundades av Edel Puntonet och Edvin From som driver Jo Kommunikation. Duon hade sett behovet av ett kunnigt och kompetent analysföretag för e-handel och hemsidor. Till det nystartade företaget knöts direkt två experter på Google, programmering, e-handel och analys av data: Billy Palmberg och Filip Palmberg. De gick in som delägare när bolaget startades. Den samlade erfarenheter innebär att det finns erfarenhet och kunskap för att ge rådgivning på högsta nivå, men också kvalitativt innehåll från Jo Kommunikation.

Idag sitter Digipartner högst upp i huset på Renmarkstorget 8 i Umeå. På samma våningsplan finns Jo Kommunikation, vilket innebär stora synergieffekter och korta ledtider i gemensamma projekt. Tillsammans utgör vi ett sammansvetsat team som har kompetens inom allt från e-handel, webb, fotografering, 3D-modellering, sociala medier, grafisk design, programmering – och såklart marknadsföring.

Digipartner AB 
Renmarkstorget 8, 4 tr
903 26 Umeå

Org.nr. 559141-4148

Vill du ha marknadsföring med bevis eller en säljande e-handel?

Stäng meny