Om Digipartner

Digipartner är en digitalbyrå med expertkompetens inom marknadsföring, e-handel och analys. Vi finns här för dig som antingen vill komma igång med din onlinemarknadsföring, eller för dig som redan har en befintlig annonsering och vill förbättra den. Detsamma gäller om du har en webbshop eller vill bygga en ny från grunden, vi har flera olika e-handelslösningar och kan hjälpa dig hitta den som passar dig och ditt upplägg bäst.

Vi redovisar affärer, och det som skiljer oss från andra byråer är att vi är väldigt tydliga med vår återrapportering till er. Den lägger vi upp i samråd och på ett sätt som blir tydligt för er.
Ni ska aldrig undra över vad som händer med de pengar ni låter oss förvalta, ni ska alltid ha full insyn.

Digipartners historia

Digipartner grundades av Edel Puntonet och Edvin From som driver Jo Kommunikation. Duon hade sett behovet av ett kunnigt och kompetent analysföretag för e-handel och hemsidor. Till det nystartade företaget knöts direkt två experter på Google, programmering, e-handel och analys av data: Billy Palmberg och Filip Palmberg. De gick in som delägare när bolaget startades. Den samlade erfarenheter innebär att det finns erfarenhet och kunskap för att ge rådgivning på högsta nivå, men också kvalitativt innehåll från Jo Kommunikation.

Idag sitter Digipartner högst upp i huset på Renmarkstorget 8 i Umeå. På samma våningsplan finns Jo Kommunikation, vilket innebär synergieffekter och korta ledtider i gemensamma projekt. Tillsammans utgör vi ett sammansvetsat team som har kompetens inom allt från e-handel, fotografering, 3D-modellering, sociala medier, grafisk design, programmering – och såklart marknadsföring.

Skicka ett meddelande till oss

Stäng meny