fbpx

Sökmotor­optimering (SEO).

Sökmotoroptimering är för dig som vill komma upp i Google organiska sökresultat. Och detta är egentligen bra för alla! Google ändrar sina algoritmer väldigt ofta och det gäller att hänga med om man vill ha en bra placering på Googles första sida. I många fall kan det vara din webb som bryter mot Google senaste riktlinjer, och detta leder till minskat besöksantal på er webb.

Är SEO rätt för dig? Ska du bara ha en bra placering på Googles organiska sök och inte använda dig av Google Ads? Många undrar över samma sak så du är inte ensam! Därför börjar vi gärna med att kolla sökvolymen och hur konkurrenterna ser ut. Det har visat sig mer lönsamt för några av våra kunder att bara synas i Googles organiska sökresultat. Medan andra kunder får mer lönsamhet genom att synas både på Googles organiska sökresultat och med Google Ads. Alla verksamheter är olika och vår prioritet är att göra det du får mest avkastning på.

Detta får du när vi hjälper dig med SEO:

  • Unik konkurrensanalys med vår AI Robot.
  • Analys av dina viktiga sökord.
  • Analys av er webb för bra placering på Google.
  • Månadsvis optimering av dina viktiga sökord för bra placering på Google.
  • Hjälp med att bli relevant både för Google och dina besökare.
  • Vi rapporterar månadsvis din söktrafik och hur din placering på Google förbättras.
RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Stefan Hörnemalm
Musikanten

“Sedan vi började arbeta med Digipartner har vi sett en kraftig ökning i vår digitala försäljning, vi får tillbaka våra investerade reklampengar flera gånger om. Digipartner tar ofta eget initiativ och har många bra idéer för hur annonseringen ständigt kan förbättras. Vi får löpande ta del av tydliga rapporter där vi kan följa utvecklingen, detta uppskattar vi verkligen!”

Fler tjänster.

Google
Shopping.

Annonsering med Google Shopping gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter era produkter. Precis som på bilden här kan du visa era produkter med bild och pris. En bra grej är att du betalar endast när någon klickar på dina annonser. Vi jobbar aktivt för att ni alltid ska få mer pengar tillbaka än det ni lägger på Google Shopping.

Webbanalys.

En väl utförd webbanalys kan vara den bästa investering du gör! Det spelar ingen roll hur mycket pengar du lägger på marknadsföring om dina webbesökare inte gör det du önskar. Vi har sett många företag slänga bort upp mot 70% av sina annonspengar just för att 70% av webbesökarna lämnar startsidan direkt utan att klicka vidare eller handla något.

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Maila oss!