fbpx

Google Ads.

Annonsering med Google Ads gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter ert erbjudande. Och det bästa av allt är att du betalar endast när de klickar på dina annonser. Vi jobbar aktivt för att er annonsering ska vara så lönsam som möjligt så att ni alltid ska få mer pengar tillbaka än det ni lägger på Google-annonseringen.

Vi hjälper flertalet företag inom en mängd olika branscher att öka försäljningen via Google Ads. Det gör vi genom spetskompetens, engagemang och framför allt unika arbetsmetoder. Vi har byggt vår egen AI-robot som optimerar annonseringen utifrån givna parametrar för att ni ska få tillbaka så mycket pengar som möjligt. Kombinationen av mänsklig och artificiell intelligens gör oss effektiva, träffsäkra och väldigt unika i branschen.

Detta får du när du gör Google Ads med oss:

  • Löpande optimering av era kampanjer för ökad försäljning eller önskat mål.
  • Koppling till vår AI Robot för bättre optimering och ökad försäljning.
  • Avkastning på dina reklampengar.
  • Optimeringsförslag av er webb för ökad konvertering.
  • Full transparens med vårt fasta månadsarvode.
  • Full insikt i det jobbet vi gör samt månadsrapporter.
  • Endast en månads uppsägningstid efter provperioden.
  • Du har full äganderätt av ert Google Ads-konto.
  • Digipartner är certifierad Google Partner. Detta gör oss till en kvalificerad Google Ads-byrå.

RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Stefan Hörnemalm
Musikanten

“Sedan vi började arbeta med Digipartner har vi sett en kraftig ökning i vår digitala försäljning, vi får tillbaka våra investerade reklampengar flera gånger om. Digipartner tar ofta eget initiativ och har många bra idéer för hur annonseringen ständigt kan förbättras. Vi får löpande ta del av tydliga rapporter där vi kan följa utvecklingen, detta uppskattar vi verkligen!”

Fler tjänster.

Google
Shopping.

Annonsering med Google Shopping gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter era produkter. Precis som på bilden här kan du visa era produkter med bild och pris. En bra grej är att du betalar endast när någon klickar på dina annonser. Vi jobbar aktivt för att ni alltid ska få mer pengar tillbaka än det ni lägger på Google Shopping.

Annonsering med AI.

De flesta annonsplattformar så som Google är gjorda för att de ska tjäna så mycket pengar som möjligt, vi har byggt Aida för att Ni ska tjäna så mycket pengar som möjligt.

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Maila oss!