E-handel

Vi bygger, konsulterar och rådgiver
inom e-handel.

Flexibilitet och kraft med PrestaShop som plattform

Vi har valt att specialisera oss på den effektia och smarta e-handelsplattformen PrestaShop. Källkoden till PrestaShop är open source vilket innebär att vi kan hålla nere utvecklings- och licenskostnader samtidigt som vi kan optimera och bygga e-handeln efter era behov.

Plattformen är utformad för att den ska vara enkel att arbeta i för dig som e-handlare och självklart finns vi på Digipartner bara ett samtal eller mail bort om ni funderar över någonting, vi är eran e-handelspartner hela vägen!

Behöver ni hjälp med er befintliga Prestashop?

Använder ni Prestashop och vill ha hjälp, tveka inte att fråga oss. Vi hjälper gärna till på både små och stora saker!

Komplett högpresterande webbshop

Vi bygger en e-handel som passar dig. Komplett ’redo att köra igång genast’-webbshop med serverplats och automatiska koppling mot affärssystem, bokföring eller andra system om du önskar. Vi jobbar med marknadsledande verktyg för att skapa den optimala webbshopen utifrån dina behov och budget. Allt ifrån en enkel webbshop med några produkter till avancerade lösningar med tusentals produkter, variationer och specialfunktioner.

Analys & optimering är nyckeln

Steg 1 är alltid att ha en bra webbshop byggd. Steg 2 är att följa upp och analysera konverteringar, besökardata, försäljning, statistik och annat för att se hur din e-handel presterar. Detta kan du göra själv helt, delvis med hjälp av oss eller så skriver du ett komplett analysavtal med oss. Då följer vi alla siffror och ger kontinuerligt tips och feedback för att öka din försäljning ytterligare.

Varför välja Digipartner

Bra E-handel

Vi bygger på en plattform som är open source och kan på så sätt hålla nere mycket utvecklingskostnader. Samtidigt som vi kan skräddarsy den absolut bästa e-handeln för just er verksamhet.

Väx er verksamhet tillsammans med oss

Med tiden som ni växer och behoven ökar. Har ni möjlighet att växa tillsammans med oss. Vi utvecklar gärna förbättringar till er e-handel tillsammans.

Helheten & Långsiktighet

Vi är experter på e-handel och marknadsföring via Google Ads och Facebook Ads. Vi ser på helheten hos våra kunder och vill bygga långsiktiga bra relationer.

Kundcase

E-handel: Simpson Europe - https://simpson-europe.com

E-handel: Flies flugfiskeshop - https://flies.se

Digipartner har tillsammans med Jo Kommunikation på kort tid levererat en väl genomtänkt e-handelsplatform.

Dom har utformat gränssnitt mot konsument och återförsäljare samt skapat en lösning för integration med vårt affärssystem, en lösning som fungerar med såväl nationella som internationella kunder.

Dom har dessutom med egna metoder jobbat mycket framgångsrikt med riktad marknadsföring av våra produkter. Vi har på kort tid mer än fördubblat antalet affärstransaktioner på vår e-handelsplats.

Jan Phersson

Simpson Europe