Vi bygger din E-handel / Webbshop

Framtidens säljkanal är här. Försäljningen via e-handel i Sverige är över 100 miljarder kronor per år och ökar mycket snabbt. En bra webbshop är enkel att hantera för er och lätt att använda för besökaren.

Komplett högpresterande webbshop
Vi bygger en e-handel som passar dig. Komplett ’redo att köra igång genast’-webbshop med serverplats och automatiska koppling mot affärssystem, bokföring eller andra system om du önskar. Vi jobbar med marknadsledande verktyg för att skapa den optimala webbshopen utifrån dina behov och budget. Allt ifrån en enkel webbshop med några produkter till avancerade lösningar med tusentals produkter, variationer och specialfunktioner.

Analys & optimering nyckeln
Steg 1 är alltid att ha en bra webbshop byggd. Steg 2 är att följa upp och analysera konverteringar, besökardata, försäljning, statistik och annat för att se hur din e-handel presterar. Detta kan du göra själv helt, delvis med hjälp av oss eller så skriver du ett komplett analysavtal med oss. Då följer vi alla siffror och ger kontinuerligt tips och feedback för att öka din försäljning ytterligare.

Digipartner har tillsammans med Jo Kommunikation på kort tid levererat en väl genomtänkt e-handelsplatform.

Dom har utformat gränssnitt mot konsument och återförsäljare samt skapat en lösning för integration med vårt affärssystem, en lösning som fungerar med såväl nationella som internationella kunder.

Dom har dessutom med egna metoder jobbat mycket framgångsrikt med riktad marknadsföring av våra produkter. Vi har på kort tid mer än fördubblat antalet affärstransaktioner på vår e-handelsplats.

Jan Phersson

Simpson Europe

Digipartner Sverige AB
559141-4148

Billy Palmberg

Billy Palmberg

070-369 09 86
billy@digipartner.se

Filip Palmberg

Filip Palmberg

076-800 26 71
filip@digipartner.se