fbpx

Annonsering med AI.

De flesta annonsplattformar så som Google är gjorda för att de ska tjäna så mycket pengar som möjligt, vi har byggt Aida för att Ni ska tjäna så mycket pengar som möjligt. Här nedan kan ni läsa mer om hur vi gör det.

Integrerad mot Google och AI

Vi har utvecklat vår AI-robot Aida sedan 2017, och vi släpper nya funktioner varje år. Aida är bland annat kopplad mot Googles API för att göra automatiseringar som gör att du både sparar pengar och tjänar mer pengar. Aida jobbar dygnet runt och ser till att din annonsbudget används på bästa möjliga sätt – till din fördel.

AI har tagit vår bransch med stormsteg senaste året och vi ligger långt fram i utvecklingen. Vi har en egen integreringsplattform mot LLAer och använder egenutvecklad teknik inom AI för att förbättra resultatet för våra kunders annonsering. Ge oss chansen att bevisa oss och vi ska se till att förbättra era marginaler på annonseringen kraftigt!

Detta får du med Aida:

  • Budgetbevakning: Aida ser till att era kampanjer inte går över budgeten, eller att ni inte slutar synas på Google så länge era bästa sökord används.
  • Sökordshantering: Med Aida kan vi analysera vilka sökord era konkurrenter syns på och hjälpa till att optimera vilka sökord ni kan sälja mest på – till det lägsta möjliga priset.
  • Kampanjbevakning: Aida bevakar om det finns något fel på er webb – för att vi inte ska annonsera mot felaktiga sidor i onödan.
  • Mindre månadsbudget: Med Aida i spetsen kan det i många fall behövas mindre budget för att sälja lika mycket eller mer.
  • Aida gör även mycket, mycket mer. Men vi avslöjar inte allt här offentligt, varmt välkommen på ett möte så berättar vi mer.

RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Mattias - HärjedalsKök

Mattias Forsman
Marknadschef HärjedalsKök

”Digipartner har tillsammans med sin partner Jo Kommunikation verkligen levererat hög kompetens och riktigt vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får tillbaka för våra investerade reklampengar.”

Fler tjänster.

Google Ads med AI.

Annonsering med Google Ads gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter ert erbjudande. Med vår AI ökar resultatet ännu mer och det bästa av allt är att du betalar endast när de klickar på dina annonser. Vi jobbar stenhårt för att du alltid ska få mer pengar tillbaka än det du investerar i Google-annonseringen.

 

A/B testning.

Din hemsida tappar besökare och förlorar kunder varje dag. Ofta helt i onödan. Genom A/B-testning kan vi hjälpa din hemsidan att konvertera mer på redan befintlig trafik.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Maila oss!