fbpx

Annonsering med AI.

De flesta annonsplattformar så som Google är gjorda för att de ska tjäna så mycket pengar som möjligt, vi har byggt Aida för att Ni ska tjäna så mycket pengar som möjligt. Här nedan kan ni läsa mer om hur vi gör det.

Vi har utvecklat vår AI-robot Aida sedan 2017, och vi släpper nya funktioner varje år. Aida är bland annat kopplad mot Googles API för att göra diverse automatiseringar som gör att du både sparar pengar och tjänar mer pengar. Aida jobbar dygnet runt och ser till att din annonsbudget används på bästa möjliga sätt – till din fördel!

Detta får du med Aida:

  • Borttagning av negativa sökord: Varje dag får man klick på sina annonser på Google som inte leder till köp och kostar er pengar, Aida kan lägga till negativa sökord baserad på olika parametrar.
  • Budgetbevakning: Aida ser till att era kampanjer inte går över budgeten, eller att ni inte slutar synas på Google så länge era bästa sökord används.
  • Sökordshantering: Aida kan analysera vilka sökord era konkurrenter syns på och hjälpa till att optimera vilka sökord ni kan sälja mest på – till det lägsta möjliga priset.
  • Kampanjbevakning: Aida skickar oss notiser till exempel om det finns något fel på er webb eller annons – allt för att inte tappa en potentiell kund/köp.
  • Mindre månadsbudget: Med Aida i spetsen kan det i många fall behövas mindre budget för att sälja lika mycket eller mer.
  • Aida gör även mycket, mycket mer. Men vi avslöjar inte allt här offentligt, varmt välkommen på ett möte så berättar vi mer.

RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Mattias - HärjedalsKök

Mattias Forsman
Marknadschef HärjedalsKök

”Digipartner har tillsammans med sin partner Jo Kommunikation verkligen levererat hög kompetens och riktigt vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får tillbaka för våra investerade reklampengar.”

Fler tjänster.

Google Ads med AI.

Annonsering med Google Ads gör att du syns på Google direkt när era potentiella kunder aktivt söker efter ert erbjudande. Med vår AI ökar resultatet ännu mer och det bästa av allt är att du betalar endast när de klickar på dina annonser. Vi jobbar stenhårt för att du alltid ska få mer pengar tillbaka än det du investerar i Google-annonseringen.

 

A/B testning.

Din hemsida tappar besökare och förlorar kunder varje dag. Ofta helt i onödan. Genom A/B-testning kan vi hjälpa din hemsidan att konvertera mer på redan befintlig trafik.

Maila oss!