Analys

Genom att göra en analys av er hemsida får vi en tydlig bild av nuläget och kan se hur vi ska öka värdet i annonseringen eller hur hemsidan ska driva konverteringar.

Vi utför olika typer av analyser för att få en uppfattning om utgångsläget för just er. Genom att få en överblick över hur er hemsida ser ut, hur annonseringen är upplagd och hur det går för era kampanjer kan vi ge ett bra och tydligt svar på vilken skillnad vi kan göra. Vill du att vi gör en grundläggande analys för att se hur vi kan driva konverteringar och öka affärsvärdet på er hemsida eller på er annonsering? Kontakta oss så berättar vi mer om vilka typer av analyser vi genomför.

Genom att låta oss göra en analys förbinder ni er inte till något, men vi vet att vi kan visa på saker som kommer att göra stor skillnad för er.

Webbanalys

Vet du hur många affärer din hemsida genererar? Hur många leads? Vilka är inne och letar information och söker efter just dig?
Detta är frågor som går att svara på med dagens teknik. Vi hjälper dig att analysera din hemsida göra så din webbplats konverterar på bästa sätt. På så vis kan vi öka ditt affärsvärde och visa exakt hur det gått till.

Olika konvertering för olika företag

Vissa verksamheter vill ha leads via e-post, andra vill att kunder ska ringa eller skriva i en chatt. Oavsett vad kan du följa din hemsidas prestationer med hjälp av oss.
Vi analyserar verkligheten och kommer alltid med lösningsorienterade och effektiva förslag. Genom att ta fram hur konverteringar drivs på er hemsida kan vi driva fler människor till att bli kunder.

Många lärdomar finns i statistiken

Du får besökare till din hemsida från många olika håll. Det kan vara exempelvis sociala medier, Google, länkar eller direkttrafik.
Genom att analysera trafiken och beteendet hos dina besökare finns många lärdomar att dra, vilket ger oss möjligheter att förbättra hemsidan så den gör precis vad du behöver för att den potentiella kunden ska bli en kund.

Vill du ha marknadsföring med bevis eller en säljande e-handel?

Stäng meny