Vi ger dig mer besökare via Google AdWords

Google är världens största sökmotor och har idag nästan alla Svenskarnas sökningar på nätet. Att synas där människor söker efter dina produkter eller tjänster är en av de absolut mest effektiva kanalerna för marknadsföring som finns. Vi hjälper dig med annonsering, analys och uppföljning för bästa möjliga resultat.

 

Bra annonsering i Google AdWords

Det gäller att synas på relevanta ord, ha bra innehåll och ständigt förbättra sina annosner för att få ut maximalt värde ur sin annonsering. Det vanligaste felet vi stöter på är att kontot inte underhålls och felaktiga ord som inte ger konvertering köps för dyra pengar. Vi hjälper er att hitta exakt rätt ord för just er AdWords och ta bort de ord som bara kostar pengar.

 

Innehållet avgör effekten

Att synas mot rätt ord är nummer 1. Det är inte alltid ordet man tror är det som besökaren använder när de skriver i rutan. Att hitta vilka ord som är rätt för er och sedan skapa annonser som människor vill klicka på är vår expertis. Sen följer vi upp effekten för att se så er annonsering faktiskt är värd pengarna ni betalar.

Vi sätter upp mätning av konverteringsvärden

Kontinuerlig optimering av annonser och sökord

i

Varje månad får ni en rapport, som ni förstår er på

Referenser

Digipartner har hjälpt oss på Härjedalskök med ett djupare och proffsigare analysarbete än vi stött på tidigare när det gäller Google Annonsering,
uppföljning och sätta att mäta mål. Härjedalskök levererar köksluckor till hela skandinaviska marknaden och att ha en så nära partner som kan involvera sig och förstå sig på våra andra delar av företaget samt övriga marknadsföring är nyckeln till att helheten blir så bra. Mattias Forsman

Marknadschef, Härjedalskök