Vi skapar fler affärer för dig

Att synas där människor söker efter dina produkter eller tjänster är en av de absolut mest effektiva kanalerna för marknadsföring som finns. 

Annonsering på webben handlar om att möta dina kunder där de befinner sig, att presentera din produkt när de är mottagliga och intresserade av det du har att erbjuda.

Det kanske inte alltid är de ord man förväntar sig som leder till klick och sedan en konvertering, och att synas mot rätt ord är nummer ett när det kommer till sökordsannonsering. Vi stöter ofta på att kontot inte underhålls och att felaktiga ord som inte leder till konverteringar köps för dyra pengar. Genom att föra noggrann statistik över vad som funkar och inte kan vi öka värdet av er annonsering, därmed även öka det värde ni får ut av annonseringen.

Utifrån dina önskemål lägger vi upp löpande återkoppling och rapportering så att du får följa hur det går för annonserna, och vi samarbetar för att ta reda på var det är bäst för er att synas. Vi är väldigt måna om att du ska känna att du vet hur vi förvaltar din annonseringsbudget och har insikt i vad vi gör. Du får en kontaktperson som ansvarar för ditt konto, rapportering och som svarar på alla frågor du har.

Genom att välja oss som annonspartner lovar vi att ni alltid kommer ha insyn i vad som händer med er annonsering. Vi arbetar med öppna kort, rapporterar allt och visar vilket värde vi skapat genom annonseringen. Hur många klick ni får på era annonser säger inte så mycket, vi kan visa på affärsvärde.

Läs vad våra kunder tycker om oss här nedanför!

Digipartner har tillsammans med sin partner Jo Kommunikation verkligen levererat hög kompetens och riktigt vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får tillbaka för våra investerade reklampengar.

Mattias Forsman, marknadschef Härjedalskök

Vi är mycket imponerade över resultatet från vår digitala marknadsföring. Vi vet exakt vad vi får för pengarna vi lägger och det vi får är inte lite, hela perioden har vi haft över 400 % i avkastning.

Andreas Bertilsson, Head of Riksnet

Digipartner har med egna metoder jobbat mycket framgångsrikt med riktad marknadsföring av våra produkter. Vi har nu på kort tid mer än fördubblat antalet affärstransaktioner på vår e-handelsplats.

Jan Phersson, Simpson Europe

Vill du ha marknadsföring med bevis eller en säljande e-handel?

Stäng meny