fbpx
VI ÄR EXPERTER INOM

A/B Testing.

Genom smarta A/B-tester hjälper vi dig öka din konvertering så fler besökare blir betalande kunder, leads eller offerter! Kontakta oss idag så berättar vi vilka tester vi rekommenderar för just eran hemsida.

Samma besökare.
Mer försäljning

Med ett väl planerat och utfört A/B-test (även kallat split-test) kan du ta reda på vilken text, design och funktionalitet som får besökarna på din webbplats att konvertera. Har man mycket trafik på sin hemsida finns möjligheten att utföra multivariata tester vilket ger möjlighet att testa flera saker samtidigt.

Vi tycker att A/B-testning ska vara en naturlig del av utvecklingen på en hemsida då det förstärker effekterna av det SEO, annons och sociala mediearbete du redan gör på hemsidan.

Låter det komplicerat? Ingen fara våra konverteringsexperter har mångårig erfarenhet av A/B-testning och hjälper dig gärna att både planera och utföra tester på just din hemsida, kontakta oss så berättar vi mer!

RESULTATET?

Såhär tycker våra kunder.

Mattias Forsman
Marknadschef HärjedalsKök

”Digipartner har tillsammans med sin partner Jo Kommunikation verkligen levererat hög kompetens och riktigt vassa affärsresultat. Nu har vi en stark närvaro digitalt och stenkoll på hur mycket affärer vi får tillbaka för våra investerade reklampengar.”

Fler tjänster.

Digital
annonsering.

Vi jobbar med Sveriges snabbast växande annonsmarknad. Med rätt insikter redovisar vi vilka affärer du får. Vårt fokus är maximal avkastning på dina investerade annonseringspengar.

Webbanalys.

Hur många affärer ger din hemsida? Vi hjälper dig ta reda på hur du skapar affärer digitalt. Vi redovisar tryggt och tydligt vilken skillnad våra tjänster kan göra, och den skillnaden är stor, det lovar vi!

Maila oss!